we've come along way..=)

tadi baca espn ada artikel dari andy katz dan ada komennya tentang southern illinois. katanya..

Southern Illinois at Indiana, Sunday (ESPN, 8 ET): This actually is a bigger game for Indiana than SIU. The Hoosiers desperately need a win against the Salukis to have a solid nonconference win heading into the Big Ten. How about that? Beating SIU is now a big win for a team like Indiana. That's how much things have changed in the past two years.
-- Andy Katz

heheh, see i told you we're good, anyone who knows college basketball well certainly would think so too..=). malem minggu kemaren kita menang lagi lawan western kentucky university, bowling green..mainnya di sana, it was the hilltopper's biggest game in the last 15 years..they are a good team too but we managed to come out with a win. i think our players have matured a lot, basketball IQ nya tambah canggih so we don't make much careless mistakes anymore, anybody can step up now..in fact we had 5 players in double figures last time..and tony young makes 6 of his 7 three point attempts..:-)

waktu lawan slu minggu sebelumnya juga kita menang duoong!!..kocak deh pas on the way kesana kan kita drive thru mc donalds, eh ada rombongan student2 st. louis university pake biru biru..trus gue buka kaca tengah, nyuruh adit sama anggit teriak SIU..tapi pada malu malu gitu..hehe, eh tau tau jibran nongolin kepalanya trus teriak..ES AI YUUUUU...gitu hihihi...student2nya SLU jadi pada bengong gitu..hihi kita semua ngakak..classic banget deh momentnya. abis game jibran juga main main basket dulu di courtnya...sampe keringetan dia lari larian..trus abis itu sempet foto juga sama bryan mullins..:)

next game ya hari minggu nanti against indiana university, kita lagi di tokyo tuh..di hotel sih ada espn, jadi mungkin bisa nonton dari sana. padahal kalo kita nggak pulang pasti udah langsung ke bloomington deh tuh, sebenernya season ini banyak bisa jalan jalan nonton basket, we would've gone to the orlando tournament last thanksgiving and to bowling green, kentucky last weekend...minggu depan indiana trus pas weekendnya carbondale lagi, we are hosting the shockers!!..lagi seru seru nya nih basketnya...and our conference is currently sitting at number two, just below ACC (duke, north carolina, boston college, etc etc)..bahkan Big 12 sama Big 10 aja masih di bawah kita...:D

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment