Abusive Baby??

Jibran is a strong boy....and he loves to hit and kick me. He scratches, bites, pinches and licks my arm/leg..or any body part that he can reach. He tries to rip my earring out of my ear whenever I hold him. He loves to pull my hair. He grabs my hair on both sides and yank my head towards him with his drooling mouth wide open..and slobbers, bites and sucks on my face..my oh my..good thing he is adorable..hehe...so i can't help but laughing with him after the pain goes away....


Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. hihihi... Jibran is so cute. Mba' Hani, he just thinks you're so cute that he can eat you up!!

    ReplyDelete
  2. Anak2 seumur gitu emang lg seneng explore tangan & jari jemarinya.Lagi seneng tarik-menarik.. n paling suka sama kertas.. hiehiehi.Kakinya juga udah mulai nginjek2..palagi anak yg Full ASI.. tenaganya kuat bangett, badannya juga keras. Papa Tian perutnya suka diinjek-injek ama Tian.. ampe kesakitan..hihihi.. terus suka nendang2 lagi kaya di dalam peyut aja...:P

    ReplyDelete
  3. haha, setujuuu...baby's abusive creature LOL. klo youssof senengnya nendang...just like when he was still in my tummy =D. makanya skrg2 klo makein diaper ky brantem aja sama dia...klo gak kaki masuk mulut ya nendang2 gw, like he wants me to let him go LOL. but yup...untungnya bayi2 itu lucu ya, jd qtanya gak pengen bales, hueheheMomy Youssof

    ReplyDelete
  4. Eta: Hihi..that's more like cause nobody else is available most of the time..:DMama tian: Iya niih kalo nendang sakit banget..jibran juga seneng banget sama kertas..tapi ngeri sih kalo mainin kertas..kadang2 tinta nya suka luntur kena ilernya dia..hihihi..Mama Youssof: IYah...padahal waktu baru lahir dieem aja yah..tinggal di taro aja..nggak bergerak gerak..hehe. Wait till we have to catch him running around the room when changing his diaper.....

    ReplyDelete