sebel sebel sebeLLL...

you know, yesterday was supposed to be the closing day, but we still don't have the keys by today..ternyata ada konflik gitu antara loan office sama buildernya...dan belum tau kapan issue nya bisa di resolved..bisa besok, bisa lusa..bisa minggu depan atau mungkin malah nggak ketemu jalan tengahnya!!!...padahal we have booked the movers, arranged for furniture and appliances delivery, appointment with the phone and internet guy to come and everything so now we have to rearrange all of those, man this is suck!!!..all plans are basically out of the window. fortunately, we still have this apartment until the end of this month so i'm not worried about where to live but i just hate the idea of not knowing when we will be able to move in and i hate to live another day in this messy apartment, between these brown and dirty boxes that make me sneeze all the time.

the only thing that makes me happy today is that my dad and my sister will arrive in a matter of hours. lucky her got to travel with my dad..cause that means flying in style, in a spacious comfortable leather seat that can be easily turned into a spacebed. heh little does she know that that journey of hedonistic pleasures ends her life as a spoiled *not so* little brat..:p

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. Slamat dateng buat adik dan bokap lo Han. Itu closing ko bisa begitu kejadiannya? Kebayang gue gimana keselnya lo yg udah siap2 pindah harus nunda. Semua jadi serba gak jelas. Kasian Jibran ya. Rewel gak dia say? Itu sue aja yang telat ngasih kunci heheheh panjang lagi ceritanya kalo sue2an ya :pMudah2an cepet beres deh. Ditunggu cerita dan foto2nya :)

    ReplyDelete
  2. waaa...jd jg hana bakal kuliah disana ya? onlen dunk say, kangen nih. eh...repot ya, onlen diantara kerdus2? hehehe. smoga cpt beres deh pindahannya. kiss2 buwat g-ban yaaa...

    ReplyDelete
  3. Loh, Han, setuju sayah, sue sajah tuh orang. **kompor mode: ON. Semillion gituh buat kerugian immateril. Ntar bagi2 hasilnya.nah ini lagi, jangan bilang2 sayah nothing else should matter bout money yah, hik hik hik...)Moga2 cepet beres deh ** ato sekarang dah beres?Selamat dengan kehadiran orang tua dan sodara.Happy 6flags too. :d

    ReplyDelete